Aanleg
Aanleg
Visie
Het ontwerpen binnen GreentoGrow is een proces waarin kennis, inzicht, creativiteit en gevoel van ruimte en sfeer samen komen. Een proces waarin de wensen, ideeën samen smelten met de praktische en noodzakelijke aspecten van een ontwerp. Een proces waarin overleg en open communicatie met u essentieel is voor het maken van een goed ontwerp. Al onze ontwerpen maken we in 2D-3D. Alle besproken wensen worden in het ontwerp verwerkt, waardoor er een duidelijk en gedetailleerd beeld ontstaat van hoe het eruit komt te zien.
Traject
Het traject voor aanleg/ontwerp verloopt als volgt:
  • Inventarisatie wensen/ideeën
  • Opmeten van de oppervlakte
  • Ontwerpen d.m.v. tekenprogramma
  • Voorleggen/bespreken van het ontwerp incl. geschatte kosten en lijst van benodigdheden (planten, hout, stenen, toestellen etc)
  • Aanpassingen verwerken
  • Advies onderhoud

Kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte en wensen. We hanteren verschillende tarieven omdat we werken met Hoveniers en Hoveniers in opleiding. Door deze combinatie kunnen we scherpe tarieven aanbieden. U kunt tevens een onderhoudscontract bij ons afsluiten. 
Aanleg
Aanleg particuliere tuinen
De aanleg hoveniers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van stijlvolle, sfeervolle en ruimtelijke tuinen. Samen met de medewerkers kunnen ze elke gewenste sfeer verwerken in uw tuin(ontwerp). Wij kunnen u helpen, ondersteunen en adviseren bij het maken van de juiste keuze. GreentoGrow kijkt hoe u de tuin gebruikt en wat het doel ervan is. Al deze aspecten doorlopen we samen met u om datgene te creëren dat voldoet aan uw wensen en eisen.
Aanleg particuliere tuinen
Voor een prachtig aangelegde tuin bent u bij GreentoGrow aan het juiste adres. Onze hoveniers hebben ruime ervaring met het aanleggen van tuinen. Zij kijken wat bij u past en wat geschikt is voor de ruimte. Kijk bij referenties voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Aanleg bedrijfstuinen
We zijn er voor bedrijven en instellingen die meer aandacht willen besteden aan het groen rondom hun pand. Het groen, uw terrein is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Wij kunnen u helpen, ondersteunen en adviseren bij het maken van de juiste keuze. GreentoGrow kijkt welk soort tuin past bij de uitstraling van het bedrijf, welke plantensoorten geschikt zijn, wat het doel is van de tuin, voor wie de tuin toegankelijk dient te zijn en hoe we zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de ruimte. Al deze aspecten doorlopen we samen met u om datgene te creëren dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Aanleg bedrijfstuinen
Ook voor het aanleggen van uw bedrijfstuin bent u bij GreentoGrow aan het juiste adres. Onze hoveniers kijken goed wat past bij de ruimte en wat goed aansluit bij de filosofie van uw organisatie. Meer weten neem contact met ons op of kijk bij referenties voor meer informatie.

Aanleg openbaar groen
Openbaar groen verdient speciale aandacht. Of het nu gaat om een park, openbare groenstrook, speelplaats of een sportveld, de Hoveniers van GreentoGrow kunnen u hierin helpen, ondersteunen en adviseren. Wij kijken voor welk doeleinde het openbaar groen benut wordt. Voor wie het openbaar groen bestemd is. Hoe kan er zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt worden van de ruimte en de bestemming. Al deze aspecten doorlopen we samen met u om datgene te creëren dat voldoet aan uw wensen en eisen.
Green to Grow B.V. Vormgeving: Ria Grafisch Ontwerp Realisatie: Klok Software