Onderhoud
Onderhoud
Om de (bedrijfs)tuin, het openbaar groen, het park en de sportvelden het hele jaar mooi en goed te houden, is regelmatig onderhoud van belang.
Het is belangrijk voor een optimale groei en bloei van uw bomen, planten, bloemen en grasvelden.
Onderhoud op maat

Wilt u, het gehele jaar, zorgeloos genieten van uw (bedrijfs)tuin, openbaar groen, park of sportveld? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het onderhoud voor u doen.

U bepaalt hoe vaak en wanneer wij bij u het onderhoud komen verzorgen en welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden. Dit kan variëren van wekelijks of maandelijks onderhoud tot onderhoud per kwartaal of per half jaar. We maken een (jaar)planning waarin al uw wensen zijn verwerkt. Zo weet u precies wanneer de hoveniers bij u het onderhoud komen verrichten en welke werkzaamheden zij uitvoeren.

Bent u benieuwd wat GreentoGrow voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Goed onderhouden tuin
Alle seizoenen hebben zo hun eigen ingrediënten die uw (bedrijfs)tuin, het openbaar groen, het park en de sportvelden beïnvloeden. Welke bomen moeten gesnoeid worden en in welke periode kun je dat het beste doen. Een droge zomer, een strenge vorst kunnen schade aanrichten. Goed onderhoud vraagt om de nodige tijd, kennis, aandacht en ervaring.
Onderhoud openbaar groen

Regen, wind, zon zorgen er voor dat de tuin groeit, bloeit en in beweging is. Het zorgt ook voor onderhoud om het netjes en overzichtelijk te houden. Onderhoud waar u wellicht niet altijd tijd voor heeft. GreentoGrow neemt u het werk graag uit handen. U kunt met ons verschillende onderhoudscontracten afspreken. Precies wat u nodig heeft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onderhoud tuinen

Goed onderhoud is plezier voor nu en straks

Regen, wind, sneeuw, zon en hagel allemaal ingrediënten die de tuin beïnvloeden. Het vraagt dan ook om aandacht. In het ene seizoen wat meer dan het andere. Om optimaal van de tuin nu en straks te genieten is het onderhouden ervan daarom essentieel. Snoeien, knippen, maaien, wieden het vraagt bovendien om de nodige kennis en ervaring.

GreentoGrow is gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen. Met hun ervaring en expertise zorgen ze voor een professionele verzorging.

Een mooi en goed onderhouden tuin is genieten en plezier voor nu en straks.
Green to Grow B.V. Vormgeving: Ria Grafisch Ontwerp Realisatie: Klok Software