Sport & Park
Sport & Park
Bij GreentoGrow kunt u ook terecht voor het aanleggen, onderhouden van sportvelden en parken. Of het nu gaat om natuurgras, kunstgras, gravelbanen of verhardingen, alle voorkomende werkzaamheden op sportvelden en parken kunnen we voor u realiseren. Zo zijn we al jaren actief voor diverse Sportverenigingen en Gemeenten.
Kennis
Juist voor een sportveld waar dagelijks intensief gebruik van wordt gemaakt, is het belang van goed onderhoud een must. Of het nu gaat om een stuk advies, een beheerplan of de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op een sportveld of park. Wij weten wat en hoe het gedaan moet worden.

Onze hoveniers zijn samen met de hoveniers in opleiding dagelijks aan de slag voor diverse sportverenigingen en gemeenten. Zij onderhouden natuurgras sportvelden, zand en rubber kunstgrasvelden, gravel tennisbanen en alles wat er op en rond de sportvelden aan bod komen.

Machinepark
GreentoGrow beschikt over de noodzakelijke machines voor de verschillende sportvelden. Deze machines worden gebruikt om goed veld onderhoud uit te kunnen voeren en we worden hierbij ondersteund door diverse cultuur/civieltechnische aannemers.

 
Green to Grow B.V. Vormgeving: Ria Grafisch Ontwerp Realisatie: Klok Software